Tuesday ,07 February 2023
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Среќен роденден Жаклина Стојановска
Среќен роденден Жаклина Стојановска

Среќен роденден Жаклина Стојановска

Денес својот роденден го прославува тренерот на женскиот кошаркарски тим „Вардар“, единствената Жаклина Стојановска. Таа лани го преземе црвено-црниот тим, успеа да ја впише 3-тата по ред Куп титула со нашите дами, потоа го „детронизираше“ Бадел во лигата по долги години владение. Одлично ја започнаа девојките и Стојановска и оваа сезона во која го делат врвот пред принудната пауза. Токму она ја доби наградата „најдобар тренер“ за изминатата 2019 година.

zaki

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЖАКИ!

http://www.samedpavilionresort.com/2022/submissive-naked/anal-sex-club-hooker-fetish-smoking/