Thursday ,09 February 2023
Последни:
Home > Останати спортови > Р.Аикидо Вардар: Од денес започнуваме со првите тренинзи во 2023
Р.Аикидо Вардар: Од денес започнуваме со  првите тренинзи во 2023

Р.Аикидо Вардар: Од денес започнуваме со првите тренинзи во 2023

Клубот за реално аикидо „Вардар“ викендов на својата официјална страница најави започнување на тренинзите во новата, 2023 година. Тие  на истата го објавија следното соопштение:

0

Вардар започнува со тренинзи од Понеделник 16.01.2023, во Основното училиште “Александар Македонски”-понеделник, среда и петок од 18:30ч

Истот така и во Основното училиште “Владо Тасевски” – вторник и четврток од 20:00ч. Се гледаме и ве очекуваме во поголем број❤️

000