Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > ЖКК Вардар ги започна активностите
ЖКК Вардар ги започна активностите

ЖКК Вардар ги започна активностите

Женскиот кошаркарски тим „Вардар“ ги започна своите активности пред почетокот на есенската полусезона. Засега започнат со работа е дел од тимот, наскоро се очекува комплетирање на ростерот и официјално одработување на подготовките за сезоната 2021/2022 година.

Дел од девојките работат во малата сала при спортскиот центар „Кале“ со остатокот од женските, младински екипи кои веќе претходно ги „запалија моторите“