Saturday ,27 November 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Младинките на ЖОК Вардар ЕМ редат победи, 4/4 во лигата
Младинките на ЖОК Вардар ЕМ редат победи, 4/4 во лигата

Младинките на ЖОК Вардар ЕМ редат победи, 4/4 во лигата

Младинките на ЖОК Вардар редат успеси, на новиот турнир дојдоа до две нови победи. Тие на четири меча во младинската лига имаат исто толку победи. Тие беа подобри од ЖОК Вардар 2019 и ОК Ринија. Ова се остварените резултати:

259132850_622076255878835_8699436930924189664_n

ЖОК ВАРДАР ЕМ – ЖОК Вардар жени 2019 2:1
ЖОК ВАРДАР ЕМ – ОК Риниа 2:0
258529727_622076335878827_428355977781729275_n