Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > ЖОК Вардар ЕМ работи под „полна пареа“
ЖОК Вардар ЕМ работи под „полна пареа“

ЖОК Вардар ЕМ работи под „полна пареа“

 

ЖОК Вардар ЕМ со полна пареа ги работи зимските подготовки за пролетниот дел, црвено-црните дами започнаа со првиот собир на 11-ти овој месец. Работат на физичката подготовка, веќе на 08/02/2023 ги очекува првиот предизвик, натпреварот во Купот на Република Македонија.

z

Почетокот на пролетниот дел од првенството во првата лига започнува 10.дена потоа, односно на 18.февруари, во есенскиот дел вардарки беа на 6.позиција на табелата, нивната цел останува иста како и пред почетокот на сезоната-опстанок во првата лига.

326516858_480270484097442_2890153702661799185_n 326450791_679618307288615_3187133264944375311_n 326243510_567918888565473_6133682792004668816_n 326227405_2136507313207202_5399138783415731955_n 326225307_3418770965021922_7608568402452768459_n 326203360_700032465079749_6231478720426148628_n 326072968_1617523688758781_5298247868922817048_n 326093587_954589568773440_4933397734987495217_n 326132082_528489109345075_1424641643617599866_n