Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > (ФОТО) ЖОК Вардар ЕМ ги „запали моторите“
(ФОТО) ЖОК Вардар ЕМ ги „запали моторите“

(ФОТО) ЖОК Вардар ЕМ ги „запали моторите“

Вчера, девојките од ЖОК Вардар ЕМ ги започна подготовките за пролетниот дел од сезоната 2021/2022 година. Иако на првиот собир екипата беше некомплетна, сепак девојките по заслужениот одмор одработија одлично на првиот собир.
271810525_653021416117652_9123269541026493175_n 271802434_653021412784319_1649557057724677300_n