Saturday ,13 August 2022
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Џамбо дава попуст во својот ресторан во Белград на сите кои на ЕП навиваат за Македонија!
Џамбо дава попуст во својот ресторан во Белград на сите кои на ЕП навиваат за Македонија!

Џамбо дава попуст во својот ресторан во Белград на сите кои на ЕП навиваат за Македонија!

Страхиња Милиќ – Џамбо е миленик на навивачите на Вардар, а после овој потег уште повеќе ќе го сакаат навивачите на Вардар, но не само тие туку и многу други во Македонија.

Џамбо во српската престолнина има ресторан за мексиканска храна, а нуди 20% попуст за сите кои ја поддржуваат Македонија на ЕП во фудбал, како и за сите оние кои во ресторанот ќе дојдат со видливо обележје на Македонија. Сите кои живеат во Белград им препорачуваме да одат во ресторанот на Џамбо Милиќ.

Објавата на Страхиња Милиќ – Џамбо во продолжение:

200901040_210503397465034_175511158273617842_n