Monday ,01 March 2021
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (ФОТОГАЛЕРИЈА) Тече првиот дел од подготовките за РК Вардар 2
(ФОТОГАЛЕРИЈА) Тече првиот дел од подготовките за РК Вардар 2

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Тече првиот дел од подготовките за РК Вардар 2

Екипата на Вардар 2 веќе неколку дена тренира во спортскиот рекреативен центар Кале, подготвувајќи се за новата натпреварувачка сезона. Вториот дел од подготовките ќе бидат во Маврово, каде тимот ќе се задржи осум дена. Оваа сезона Вардар 2 го сочинуваат ракометари од младинските категории на Вардар и неколку играчи кои и во изминатава сезона беа дел од истиов тим.

Ние бевме присутни на нивниот тренинг, кој го “диригираше“ нивниот тренер Зоран Петковски. Погледнете ја фотогалеријата од вчерашниот попладневен тренинг на РК Вардар 2.

vardarfans-1 vardarfans-2 vardarfans-3 vardarfans-4 vardarfans-5 vardarfans-6 vardarfans-7 vardarfans-8 vardarfans-9 vardarfans-10 vardarfans-11 vardarfans-12 vardarfans-13 vardarfans-14 vardarfans-15 vardarfans-16 vardarfans-17 vardarfans-18 vardarfans-19 vardarfans-20 vardarfans-21 vardarfans-22 vardarfans-23 vardarfans-24 vardarfans-25 vardarfans-26 vardarfans-27 vardarfans-28