Saturday ,25 May 2024
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) Зимски турнир “Вардар, еден живот, една љубов“
(Фотогалерија) Зимски турнир  “Вардар, еден живот, една љубов“

(Фотогалерија) Зимски турнир “Вардар, еден живот, една љубов“

Зимскиот турнир   “Вардар, еден живот, една љубов“ вчера започна со одигрување во малата сала при Спортскиот центар “Јане Сандански“ во Скопје. Во породолжение неколку фотографии од попладневните дуели.

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15

35t3637424416 17 18 20 22 23 24 25 26 27 28 29 30