Wednesday ,16 January 2019
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > (ФОТО) Зимски турнир: Избран идеалниот тим во машка категорија во генер.2002/03
(ФОТО) Зимски турнир: Избран идеалниот тим во машка категорија во генер.2002/03

(ФОТО) Зимски турнир: Избран идеалниот тим во машка категорија во генер.2002/03

По крајот на финалниот ден,  вчера во “Кале“ на зимскиот турнир беа доделени екипните и личните признанија. Традиционално беа доделени признанијата за иделниот тим во оваа генерација 2002/2003 (машка).  Во продолжение наградените и фотографии од доделувањето на признанијата.

Идеалниот тим во машка категорија во генерацијата 2002/03 го сочинуваат: 
Најдобар голман Драгана Маркоска од Кале Вардар
Најдобро лево крило Михајло Костовски од Преспа Вардар 
Најдобро десно крило Виктор Додевски од Шампион Вардар
Најдобар лев бек Зоки Манев од Делчево Вардар
Најдобар десен бек Били Пичевски од Преспа Вардар
Најдобар пивотмен Стефан Димески од Бисинов Вардар 
Најдобар центар Андреј Јорданов од Шампион Вардар

x x2 x3 x4 x4s x5 x6 x7 x9