Wednesday ,16 January 2019
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) Доделени екипните и поединечните признанија на момците кај генер.2002/03 на турнирот “Вардар, еден живот, една љубов″
(Фотогалерија) Доделени екипните и поединечните признанија на момците кај генер.2002/03 на турнирот “Вардар, еден живот, една љубов″

(Фотогалерија) Доделени екипните и поединечните признанија на момците кај генер.2002/03 на турнирот “Вардар, еден живот, една љубов″

Познати се победниците на машкиот дел од турнирот “Вардар, еден живот, една љубов“, кај генерацијата родени 2002/03 година. Првото место им припадна на РК Шампион Вардар, кој во финалето го победи тимот на РК Преспа. Третото место пак го освои екипата на РК Бисинов  која беше подобра на пенали од РК Делчево Вардар.

По крајот на турнирот следеше  доделување на трофеите и медалите за најдобрите три екипи на турнирот,  а потоа се пристапи кон изборот на идеалниот тим на турнирот. Списокот на идеалниот тим може да го најдете на нашиот сајт ОВДЕ

gg

g1 g g2 g3 g4 g5 g6 g7a g9 g10 g11 g12 x x2 x3 x4 x4s x5 x6 x7 x9 x10 x11a x12 x13