Wednesday ,14 November 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Кај момците во Јуниор лигата комплетирано 3.коло (резултати и табели)
Кај момците во Јуниор лигата комплетирано 3.коло (резултати и табели)

Кај момците во Јуниор лигата комплетирано 3.коло (резултати и табели)

Изминатиот викенд во  Вардар јуниор лигата момчињата од сите три генерации, 2006/07, 2004/05 и 2002/03 ги завршија натпреварите од третото коло, кое се одигра во текот на две недели. Момчињата од генерацијата 2002/03 натпреварите ги играа на 25 номври и 5 декември годинава, додека другите две генерации играа на 25 ноември и 3 декември.

Кај момците во генерацијата 2002/03 натпреварот меѓу Бисинов Вардар и Преспа Вардар е одложен, додека натпреварот меѓу Балтепе Вардар и Општина Кисела Вода Вардар заврши нерешено. Урдаревски Вардар, пак, го победи Кале Вардар со 16-15.

* Билтен од 3. коло за 2002/03: 3_kolo_2002-03_maski.docx

Во  генерацијата 2004/05 победници во третото коло се Делчево ДБ, Ангели Вардар, Општина Кисела Вода Вардар, Карпош Вардар и актуелните шампиони на лигата во оваа генерација Илинден Вардар.

Во  генерацијата 2006/07 се одиграа три натпревари, а победници беа екипите на Бисинов Вардар, Драчево Вардар и Општина Кисела Вода Вардар.

* Билтен од 3. коло за 2006/07: 3_kolo_2006-07_mashki.docx