Thursday ,09 February 2023
Последни:
Home > РК Вардар > Рк Вардар(кадети) 2018/2019

Рк Вардар(кадети) 2018/2019

1. Давид Стојковски

2. Ненад Ангеловски

3. Леонид Чорогунов

4. Бојан Чакалиќ

5. Борис Павловски

6. Андреј Трајановски

7. Дамјан Димитријевски

8. Дамјан Србиновски

9. Велимир Грујовски

10. Горјан Трајчевски

11. Давид Савревски

12. Андреј Пешевки

13. Благој Димчевски

14. Давид Мирчевски

15. Антонио Пешевски

16. Симон Калајџиески

Главен тренер: Андријана Будимир

Помошен тренер: Аце Станковски

Leave a Reply