Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) На денешен ден минатата година: Химната на Македонија испеана од над 100.000 навивачи на Вардар!
(ВИДЕО) На денешен ден минатата година: Химната на Македонија испеана од над 100.000 навивачи на Вардар!

(ВИДЕО) На денешен ден минатата година: Химната на Македонија испеана од над 100.000 навивачи на Вардар!

На денешен ден минатата година..

Ракометарите на Вардар заслужија и добија спектакуларен пречек во Скопје. Над 100.000 навивачи на ,,црвено – црните” ги пречекаа шампионите и сите заедно се радуваа на втората Европска титула. На спектакуларниот пречек се пееа навивачи песни на Вардар, а не беше заборавена ниту химната на нашата мила држава.

Погледнете како химната на Македонија беше испеана од над 100.000 грла на ,,Плоштадот Македонија”