Friday ,22 January 2021
Последни:
Home > РК Вардар > Втор тим > Видео прилог од тренингот на Вардар јуниор, разговор со Петрушевски и момците
Видео прилог од тренингот на Вардар јуниор, разговор со Петрушевски и момците

Видео прилог од тренингот на Вардар јуниор, разговор со Петрушевски и момците

Тече првиот дел од подготовките за екипата на РК Вардар Јуниор, кој се одвива во спортскиот рекреативен центар Кале. На 26 август се заминува во Маврово, каде Вардарци ќе останат осум дена. Екипата на магазинот “Вардар ТВ“ присуствуваше на еден од нивните тренинзи во “Кале“ и сними прилог. Тренерот на екипата Стојан Петрушевски го искажа својот став за подготовките, покрај него и неколку играчи имаа кратки изјави. Погледнетего го видеото во продолжение.