Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Двајца членови на БК Вардар заминаа за Турција на силен турнир
Двајца членови на БК Вардар заминаа за Турција на силен турнир

Двајца членови на БК Вардар заминаа за Турција на силен турнир

Денес отпатуваа за Турција двајца членови на БК Вардар како дел од мак.селекцијата.

Тие ќе настапат на големиот меѓународен турнир ЈАШАР ДОГУ во Истанбул, во сoстав на Македонската Боречка Репрезентација се:

.

57кг Аид Салихаси и
86кг Адам Модосјан .