Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Борење: Тројца вардарци на подготовки во Париз (ФОТО)
Борење: Тројца вардарци на подготовки во Париз (ФОТО)

Борење: Тројца вардарци на подготовки во Париз (ФОТО)

На подготовки со сениорската репрезентација во Париз-Францоја се наоѓаат тројца Вардарци.

344270131_2341622595999029_6485733785890742710_n

Модосјан Адам (86кг), Марко Андонов (70кг) и Аид  Салихи (57). За нив следува учество на следните натпревари:

344287964_775401247362759_4652136837435623109_n 344287425_1833823787002224_4830548013435160112_n 344286767_567836538789820_7597135253139099743_n

-Меѓународен турнир во Албанија и

-Македонски Бисер во Штип.

344293418_1423718445128885_8214052576917435101_n