Monday ,08 August 2022
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен роденден Кралице, Наков Славица

Среќен роденден Кралице, Наков Славица

caci

Денес свој роденден прославува „Кралицата на македонската кошарка“ неприкосновената  Славица Наков. Популарната Цаци е  веќе две децении активна. Највозрасна, но со многу енергија, со вештините  кои одамна  се познати таа го водеше овој тим до врвот.  Таа е неприкосновен владетел на паркетот, девојка од која треба сите генерации кошаркарки во земјава кои се активни да учат како се игра со “портокаловата топка“. Таа измината сезона го носеше Вардар, покрај тоа како тренер создава квалитет нејзината селекција М14 дојде до титулата на Ф-4.

ca2

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЦАЦИ!