Sunday ,28 May 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен роденден Димитровски Дарко
Среќен роденден  Димитровски Дарко

Среќен роденден Димитровски Дарко

Денес свој роденден прославува еден од најдобрите поединци на кугларскиот клуб ВардарДарко Димитровски. Тој е заменик-претседател на црвено-црните, активен играч и еден од најзаслужните со неговиот брат, Димитар за враќањето на црвено-црниот тим во кугларските води 2014 година. Покрај тоа тој е и во младоста има трофеј со КК Вардар. Човек со црвено-црна крв, кој со многу елан и желба е посветен на Вардар, оваа сезона го водеше тимот до првата мак.титула.

СРЕЌЕН РОДЕДЕН ДАРКО!