Saturday ,02 December 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен роденден Завировски
Среќен роденден  Завировски

Среќен роденден Завировски

Денес својот роденден го слави еден од членовите на големото црвено – црно семејство, атлетичарот Петре Завировски. Тој е член на Атлетскиот клуб Вардар и ги брани неговите бои цела своја кариера.

Редакцијата на Вардар Фанс му посaкаува успех во оваа година и  среќен роденден  на нашиот Завировски!