Friday ,01 December 2023
Последни:
Home > Uncategorized > ФК Вардар за утре закажа прес конференција
ФК Вардар за утре закажа прес конференција

ФК Вардар за утре закажа прес конференција

Преземено од ФК Вардар:

Ги покануваме сите медиуми и заинтересирани лица, на прес-конференција која ќе се одржи утре четврток (24.08.2023) во 11:00ч, во просториите на “СЦ Јане Сандански”.
На прес-конференцијата целосно транспарентно ќе бидат презентирани сите новости поврзани со клубот и планови за периодот што следува.
Се бориме за клубот на народот.
#ЕденЖивотЕднаЉубов
#КлуботНаНародот