Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (ВИДЕО) Презентација на вештина од мајсторите на Р.Аикидо Вардар, Бојана и Андреа Диневски
(ВИДЕО) Презентација на вештина од мајсторите на Р.Аикидо Вардар, Бојана и Андреа Диневски

(ВИДЕО) Презентација на вештина од мајсторите на Р.Аикидо Вардар, Бојана и Андреа Диневски

Клубот за Р.Аикидо „Вардар“ постои повеќе од пет и пол години.  Станува збор за екипиран колетив со повеќе од полудецениска активност во оваа вештина.  Ви носиме презентација на техники мајсторите на Реал  Аикидо клубот  Вардар, Бојана Диневска  2ри дан и Андреа Диневска 1дан, погледнете дел од нивните вештини во ова време кога сите спортови се застанати поради ситуацијата со пандемијата во земјава и светот.

#СедиДома

Видето може да го погледнете на следниот линк- ТУКА!