Saturday ,04 December 2021
Последни:
Home > Uncategorized > (ВИДЕО) Презентација на вештина од мајсторите на Р.Аикидо Вардар, Бојана и Андреа Диневски
(ВИДЕО) Презентација на вештина од мајсторите на Р.Аикидо Вардар, Бојана и Андреа Диневски

(ВИДЕО) Презентација на вештина од мајсторите на Р.Аикидо Вардар, Бојана и Андреа Диневски

Клубот за Р.Аикидо „Вардар“ постои повеќе од пет години.  Станува збор за екипиран колетив со повеќе од полудецениска активност во оваа вештина. Во продолжение ви носиме презентација на техники мајсторите на Реал  Аикидо клубот  Вардар, Бојана Диневска  2ри дан и Андреа Диневска 1дан.

 

Видето може да го погледнете на следниот линк- ТУКА!