Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Лидерите, ЖОК Вардар ЕМ со ревијален дуел ја заврши успешната 2021
Лидерите, ЖОК Вардар ЕМ со ревијален дуел ја заврши успешната 2021

Лидерите, ЖОК Вардар ЕМ со ревијален дуел ја заврши успешната 2021

Младите девојки од ЖОК Вардар ЕМ имаат блескава 2021.година, заминуваат на пауза како лидери во сениорската и младинската лига. Последниот тренинг го искористија за дружба и меч против своите родители. За овој настан на официјалната страница објавија:

По завршување на есенскиот дел од првенството, денес дел од нашите девојки одиграа ревијален натпревар против своите родители…Имаше доста “атрактивни” поени и на двете страни  Забавата пред се