Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) ФК Вардар ген.2006 и 2008 со први собири
(ФОТО) ФК Вардар ген.2006 и 2008 со први собири

(ФОТО) ФК Вардар ген.2006 и 2008 со први собири

На терените при тренинг Центарот во Хиподром, две млади екипи на ФК Вардар одржаа први собири. Станува збор за  генерација 2006 која ја предводи Божиноски Саше  и 2008 чии кормилар е Колев Влатко.

1 1y 2 3 4 5 46 236096907_825275658180004_9209549553762503313_n 236492343_825276618179908_9034986539432439845_n 236511222_825275578180012_5490539032467250780_n 236644211_825275441513359_4774574791808570797_n 236644214_825276738179896_7462464954509399293_n 236672051_825275968179973_8723075340140724383_n 236827745_825276238179946_4264066176845492522_n 237088024_825275431513360_339591250251199181_n 237788249_825276128179957_7129157865378301873_n 238921791_825275514846685_1441062181366736530_n 238921800_825275461513357_304784126987273742_n 239262916_825275834846653_3683182012762200788_n 239602890_825276124846624_2331735986648810276_n