Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Комити > Комити: Да го поздравиме Влатко Грозданоски на кого му е последен натпревар во кариерата
Комити: Да го поздравиме Влатко Грозданоски на кого му е последен натпревар во кариерата

Комити: Да го поздравиме Влатко Грозданоски на кого му е последен натпревар во кариерата

На утрешната прослава на новата шампионска титула, миленикот на вардаровите навивачи Грозданоски, за жал ќе стави крај на својата успешна кариера. Влатче е вардарово дете со бројот 87 на својот грб. “Комитите” ги повикуваат сите навивачи да дојдат утре на стадионот во Ѓорче и да го поздрават Влатко. Во нивното соопштение се вели:

ФК ВАРДАР – ФК Силекс
Среда, 31.05.2017
стадион Ѓорче, 16:30часот.

Да прославиме титула !!!

Да го поздравиме Влатко Грозданоски на кого му е последен натпревар во кариерата !!

СИТЕ НА СТАДИОН !!

Карти во билетара !!!

30 ГОДИНИ КОМИТИ ЗАПАД !!