Monday ,22 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Две генерации на ФК Вардар ги очекуваат натпревари во Детската Лига на ФФМ
Две генерации на ФК Вардар ги очекуваат натпревари во Детската Лига на ФФМ

Две генерации на ФК Вардар ги очекуваат натпревари во Детската Лига на ФФМ

Генерациите 2011 и 2012 на ФК Вардар во сабота (23.09) ги очекува натпревари во рамките на 2.коло во Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари:

Генерација 2011

ФК Вардар – ФК Фортуна 13:00

Генерација 2012

ФК Вардар – ФК Студеничани 15:30