Saturday ,25 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > Давор Лефковски и Нуман Ајетовиќ повикани во репрезентацијата до 18 години
Давор Лефковски и Нуман Ајетовиќ повикани во репрезентацијата до 18 години

Давор Лефковски и Нуман Ајетовиќ повикани во репрезентацијата до 18 години

Давор Лефковски и Нуман Ајетовиќ се повикани во репрезентацијата на Македонија до 18 години, која во периодот од 13-19.февруари ќе одржи подготвителен камп во Кичево.

1 310240921_134435346010227_5398480744116408805_n2

Селекторот Вујадин Станојковиќ, ги „пикираше“ Давор и Нуман за овој тренинг камп кои ќе одработат седумдневни подготовки со оваа млада репрезентација.