Tuesday ,18 February 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Фудбалскиот клуб Вардар врши упис на нови членови во Академијата
Фудбалскиот клуб Вардар врши упис на нови членови во Академијата

Фудбалскиот клуб Вардар врши упис на нови членови во Академијата

Фудбалскиот клуб Вардар врши упис на нови членови, родени од 2007-2012 година. Тренинзите се одвиваат на Академијата на ФК Вардар, со тренерите кои се дел од младинската школа на клубот. Запишето го и вие вашето дете во најголемиот клуб во Македонија, спортски бренд број еден во нашата земја. Пријавувањето трае до 10.октомври.

70404694_2419322611496072_4854938698191470592_n