Thursday ,09 February 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) ФК Вардар генерација 2010 на „мегдан“ со Сарај Старс во Детската лига
(Фотогалерија) ФК Вардар генерација 2010 на „мегдан“ со Сарај Старс во Детската лига

(Фотогалерија) ФК Вардар генерација 2010 на „мегдан“ со Сарај Старс во Детската лига

ФК Вардар генерација 2010 во детската лига на ФФМ, денес се сретна со тимот на ФК Сарај Старс од Скопје. Во продолжение фотографии од оваа средба одигран на терените на ФФМ во Ново Лисиче.

1 2 3 5 6 310609013_135446099242485_3638274837803954923_n 310609781_135446109242484_335636528567438104_n 310920949_135445322575896_2878773736491444170_n 310921158_135445889242506_5459479382094855238_n 311228143_135446185909143_5907250887489996908_n 311626152_135445295909232_9038580401161727000_n 311627557_135445579242537_2214516507620429495_n 311630029_135445482575880_5155712773694180795_n 311683744_135445635909198_6012385107501164190_n 311846816_135445335909228_863713156458352231_n 311846816_135445335909228_863713156458352231_n2 311846816_135445335909228_863713156458352231_n3 311846816_135445335909228_863713156458352231_n7 311846816_135445335909228_863713156458352231_n8