Sunday ,31 May 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Вардар ќе биде спасен!!
Вардар ќе биде спасен!!

Вардар ќе биде спасен!!

ФК Вардар денеска ќе биде спасен, така барем велат нашите информации..

Наскоро, многу наскоро очекуваме одлични вести по нашиот ФК Вардар.

Овие момци го заслужија тоа. Потоа тргнуваат во поход кон работата која не беше завршена, а тоа е шампионска титула во ПМФЛ.