Tuesday ,27 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Доделување на трофеи и награди за Вардаровите екипи, на турнирот во Штип
(Фотогалерија) Доделување на трофеи и награди за Вардаровите екипи, на турнирот во Штип

(Фотогалерија) Доделување на трофеи и награди за Вардаровите екипи, на турнирот во Штип

Две генерации на фудбалскиот клуб Вардар претстојниве два дена беа дел од меморијалниот турнир “Ѓорѓи Стојков-Пивка“. Тоа беа момчињата родени “2005“ и “2006“ година, кои освоија прво место на овој турнир, кој се очекува во наредниве години да стане традиција. Тројца наши играчи земаа поединечни награди: Филип Јовановски ( најдобар стрелец), Давор Серафимов ( најдобар играч) кај генерација “2005“ и Дарко Секоски најдобар играч кај генерација “2006“,

Погледнете неколку фотографии од завршното доделување на трофеи и награди.

3 4 5 6 7 8 9 10 11