Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Вардар (2006) и Форца одиграа интересен дуел кој заврши без победник
(Фотогалерија) Вардар (2006) и Форца одиграа интересен дуел кој заврши без победник

(Фотогалерија) Вардар (2006) и Форца одиграа интересен дуел кој заврши без победник

Вчера на теренот на Академијата, нов контролен натпревар одигра генерацијата 2006 на фудбалскиот клуб Вардар, која за противник го имаше тимот на Форца. На еден интересен натпревар, на крајот истиот заврши без победник 3:3.

Погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22n 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 198659183_4034393843274098_6713743248508783184_n 198706780_4034391926607623_3921974615975378683_n 198709466_4034394313274051_4323373264779992619_n 198769754_4034387046608111_5208493287719969924_n 198791909_4034394513274031_2458922334274981304_n 198808361_4034388979941251_6972850269725475503_n 198823473_4034391933274289_4358023957121425146_n 199080828_4034388729941276_9025905779120496684_n 199149810_4034387376608078_7554155678379803688_n 199176784_4034393849940764_5328333265277630017_n 199205322_4034394359940713_855932445079014833_n 199246627_4034393373274145_731178046280216462_n 199299398_4034387373274745_3862582230829584526_n 199463345_4034393203274162_2570830011121849620_n 199768339_4034392923274190_332959536544456388_n 199937896_4034392443274238_807125929450222376_n 199958973_4034388626607953_4470026011723755770_n 201251434_4034393209940828_5726539094444663552_n