Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Генерацијата 2012 во рамките на Детската Лига одигра натпревар против ФК Парк
(Фотогалерија) Генерацијата 2012 во рамките на Детската Лига одигра натпревар против ФК Парк

(Фотогалерија) Генерацијата 2012 во рамките на Детската Лига одигра натпревар против ФК Парк

Во рамките на Детската Лига на ФФМ, генерацијата 2012 на ФК Вардар одигра натпревар против екипата на Парк. Како подобри на теренот се покажаа противничките играчи кои славеа победа.

Погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар во Детската Лига.

279828017_3049310592046644_839518060882944187_n 279843433_3049311545379882_815778120035226515_n 279847962_3049310112046692_5410282724156496690_n 279848267_3049311508713219_2212659634088899746_n 279850055_3049310155380021_3351087295353279982_n 279865782_3049310998713270_298159147247792240_n 279889441_3049312232046480_8627723524097619862_n 279900277_3049311848713185_8667197912447622010_n 279901425_3049311275379909_2026969185278447127_n 279920112_3049310938713276_5634756540406204746_n 279923569_3049310072046696_1173720672302482243_n 279949418_3049312195379817_6109895246586558898_n 279964130_3049311885379848_131782875522497957_n 279969488_3049311578713212_4861120198541977950_n 280059851_3049312308713139_7839561521722766236_n 280059855_3049311712046532_2813139343819914147_n 280066671_3049311768713193_8795695117494644301_n 280088907_3049311985379838_7821984776167708448_n 280093922_3049310712046632_9072591483101229323_n 280110913_3049312318713138_7489729322653478152_n 280115333_3049312425379794_8323242440907394746_n 280118121_3049311905379846_7741439690836571550_n 280164887_3049310078713362_8980076551154392849_n 280186149_3049312125379824_6935924012348966949_n