Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) Меѓусебно надигрување на момците од генерација 2009
(ФОТО) Меѓусебно надигрување на момците од генерација 2009

(ФОТО) Меѓусебно надигрување на момците од генерација 2009

Генерацијата 2009 предводена од Миле Крстев одигра меѓусебен контролен натпревар. Нивниот предводник ја подели генерацијата во две екипи кои имаа можност да се надигруваат и да испробуваат нови варијанти во фудбалската игра.

Погледнете неколку фотографии во продолжение

1 179368605_3906231276090356_3946339360943605826_n 179718454_3906215886091895_5700154971825987565_n 179788797_3906216656091818_288113513895234957_n 179928598_3906215769425240_6228354163689414096_n 179960267_3906217612758389_1593926813275937529_n 179982267_3906216349425182_6109803245284765417_n 180023867_3906230232757127_5474262851091693857_n 180025291_3906233062756844_4357608471417896358_n 180295010_3906231209423696_2830550954358404306_n 180633588_3906230546090429_4712840813063670499_n