Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Ефикасен и борбен натпревар одиграа генерациите 2011 на Вардар и Спорт Ефе
(Фотогалерија) Ефикасен и борбен натпревар одиграа генерациите 2011 на Вардар и Спорт Ефе

(Фотогалерија) Ефикасен и борбен натпревар одиграа генерациите 2011 на Вардар и Спорт Ефе

Во текот на вчерашниот ден на теренот на Академијата, пријателски натпревар против екипата на Спорт Ефе, одигра генерацијата 2011 на ФК Вардар. Гледавме борбен и ефикасен натпревар од страна на двете екипи, кои дадоа максимум на теренот. Важно е децата да уживаат во играта, а преку ваквите натпревари и континуирано да напредуват.

Нашиот медиум го проследи натпреварот од кој ви носи фотогалерија.

172826307_3863789330334551_6612661308223958235_n 173362417_3863781793668638_6239228153658738736_n 173428064_3863781990335285_6111560936939535248_n 173445841_3863789850334499_5104118152983645998_n 173461880_3863788750334609_5733122154561280159_n 173468395_3863787933668024_3994198944987027138_n 173496680_3863787527001398_6274886540011499455_n 173569692_3863788930334591_1390033975025170240_n 173574685_3863790267001124_5371776505831768702_n 173577886_3863783040335180_1768092427207170358_n 173583967_3863783707001780_3658976802256250430_n 173617708_3863789200334564_3865623169228382750_n 173642437_3863781017002049_4473872762582581008_n 173644966_3863781517001999_7297931179532863019_n 173692219_3863786657001485_7252839212611477177_n 173702706_3863780610335423_1144546890721020080_n 173725538_3863788507001300_7264771056380119165_n 173758686_3863781877001963_1388231776517570845_n 173804787_3863780937002057_1056958098571681910_n 173837317_3863781400335344_6476909952329437248_n 173947211_3863781587001992_6733329602419573001_n 173962044_3863782560335228_5072588389508400650_n 173999544_3863782213668596_1023396907309145233_n 174100208_3863787233668094_3368773412902102065_n 174203815_3863788973667920_8620044322151965883_n 174229760_3863786247001526_1850789915515551747_n 174263267_3863783113668506_7045543591891556712_n 174363944_3863783480335136_487829415898604438_n 174367292_3863785803668237_5510064931252101810_n