Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Тренинг на Димковски со младите вардарови голмани (Фотогалерија)
Тренинг на Димковски со младите вардарови голмани (Фотогалерија)

Тренинг на Димковски со младите вардарови голмани (Фотогалерија)

Голманите се важен дел од екипата, а Вардар секогаш имал млади талентирани голмани. Бојан Димковски кој сезонава работи со голманите во Академијата на клубот, секојдневно и максимално се посветува на работата со неговите „пулени“. Гледа да го извади најдоброто од сите млади голмани кои напорно и посветено ги одработуваат поставените задачи.

На вчерашниот голмански тренинг присутни беа Андреј Данстак и Максим Краљевски (2006), Јовица Спасовски и Даниел Исајловски (2007), како и Дарко Јовчев и Лука Ѓоргиевски од генерација 2008. Погледнете фотографии од голманскиот тренинг.

181625641_3919751748071642_3562899135812906814_n 181658949_3919736894739794_1577977969690694180_n 181664258_3919742124739271_5223402043307636685_n 181670002_3919748564738627_7088891925643203964_n 181694548_3919751108071706_508976199044281204_n 181713093_3919742551405895_1920276598600134796_n 181796582_3919751571404993_3396294660494528369_n 181852512_3919749348071882_8833095849016572283_n 181961075_3919751461405004_1811608075054596718_n 181984855_3919742368072580_2150049778130382760_n 182010286_3919742738072543_496534208425481281_n 182025577_3919742498072567_6918846265375996681_n 182025578_3919758564737627_3774676250395646859_n 182041362_3919741281406022_2165874858672184071_n 182070824_3919748554738628_3433368024958772202_n 182089882_3919751801404970_3152380463094985127_n 182103751_3919756534737830_7350965684708455230_n 182220614_3919752184738265_544014634191497950_n 182227849_3919749528071864_8513383108714553815_n 182238951_3919757301404420_2339509743666747141_n 182252238_3919743351405815_5440770723719712822_n 182269020_3919742544739229_1903263596084315194_n 182285987_3919751238071693_6472766839608842738_n 182291638_3919743158072501_7623132931193070849_n 182315970_3919751261405024_2882116999274802121_n 182319237_3919737248073092_9016832923320308359_n 182334654_3919752101404940_1206124003567091869_n 182337936_3919748931405257_2388085271033541465_n 182680327_3919743138072503_8272795985748256572_n 182842278_3919742884739195_5690280317054753483_n