Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) Новата група од фудбалерчиња започна со работа во „Хиподром“
(ФОТО) Новата група од фудбалерчиња започна со работа во „Хиподром“

(ФОТО) Новата група од фудбалерчиња започна со работа во „Хиподром“

По новите уписи во младинската школа на ФК Вардар започнаа тренинзите на новата група почетици  од овој понеделник. Се работи на терените на тренинг кампот на Вардар „Хиподром“ , кој е лоциран помеѓу скопските населби Маџари и Илинден. Во моментов со голманите работи искусниот тренер Мане Манев и Трајче Стојковски кој ќе работи со младите фудбалери. Прекрасна атмосфера, задоволни детски лица, радост…

0 1 2 2s 3 4 178716607_10219465593812699_4340341274371425290_n 178902870_10219465587572543_5250930727290131315_n 178916597_10219465578172308_4620237221507866751_n 178962664_10219465567852050_59914656364348063_n 179016427_10219465570772123_3199606463682552191_n 179064063_10219465590532617_4175338999053185012_n 179087676_10219465577252285_1253374061995329148_n 179091360_10219465584932477_4998524269063078029_n 179212479_10219465586572518_2213519872346168752_n 179269113_10219465581892401_7034681176302459175_n 179346537_10219465589972603_8034526465592125091_n 179356898_10219465573172183_4906899797630151388_n 179356940_10219465571972153_6144362033681312868_n 179464464_10219465584972478_7671240598452822662_n 179504412_10219465587492541_1463529267358961738_n 179525521_10219465583732447_1698687048890798464_n 179533935_10219465573692196_2025213397177129622_n 179533935_10219465573692196_2025213397177129622_n1 179601500_10219465569812099_7758345450949828320_n 179747993_10219465577412289_8905167716617994449_n 179770014_10219465589332587_3547249027326591525_n 179826007_10219465584292461_3051745116155811942_n 179858526_10219465575892251_7018639481122898916_n 179858532_10219465591772648_4646919681285202211_n 179918262_10219465578372313_555039572475265631_n 179933366_10219465588492566_6174959126769323600_n 180186309_10219465585652495_4370828588301263961_n 180224618_10219465573372188_3702832824681017793_n 180421669_10219465591972653_6934389168572427760_n 444444444444444444444444444444444444 4444444444444444444444444444444444444 4444444444444444444444444444444444446 44444444444444444444444444444444444441

УПИСИТЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ СЕ ВО ТЕК ИНФОРМАЦИЈА ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ:

novi-clenovi