Tuesday ,13 April 2021
Последни:
Home > Комити > Гачевски и Комити во хуманитарна акција (ФОТО)

Гачевски и Комити во хуманитарна акција (ФОТО)

Хуманитарна акција Комити Запад, предводена од Комити Драчево во Домовите за лица со посебни потреби – Ластовица Аеродром и Златен Сремец.

Честитките одат кај Комити Драчево кои го предводеа проектот! Благодарност до Филип Гачевски и сите кои помогнаа истиот да се реализира.

Се надеваме дека барем малку предизвикавме насмевка на лицата на овие прекрасни деца од Домвите за лица со посебни потреби – Ластовица од Аеродром и Златен Сремец , – велат од Комити.

Фото:

komiti

80723308_2606538246067111_1598849937267752960_n 79948994_2606538339400435_2295833849923371008_n 79772747_2606538429400426_536117875383992320_n