Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > (Фотогалерија) Кадетите и младинците на ФК Вардар продолжуваат со тренинзи
(Фотогалерија) Кадетите и младинците на ФК Вардар продолжуваат со тренинзи

(Фотогалерија) Кадетите и младинците на ФК Вардар продолжуваат со тренинзи

На теренот на Локомотива, кадетите и младинците на ФК Вардар продолжуваат со подготовки за новата сезона. Вардаровите момчиња на секој тренинг влегуваат максимално подготвени и сконцентрирано ги извршуваат задачите поставени од нивните тренери.

Погледнете галерија на фотографии од тренингот на кадетско-младинската екипа на ФК Вардар.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 296362909_5310068605706609_3054459231608471573_n 296374859_5310067339040069_983750565048078376_n 296382034_5310068982373238_8703879573019399310_n 296446589_5310067939040009_2174759197868329029_n 296536289_5310068465706623_2951982629389190659_n 296595624_5310066832373453_2535042759728284320_n 296664844_5310067472373389_2358353561736813695_n 296728857_5310068879039915_8960180520288045772_n 296767388_5310067789040024_6050354270257383087_n 296774235_5310068529039950_5908363040094693218_n 296836215_5310067522373384_3555412648302118914_n 296855862_5310068305706639_4018796344633193812_n 296884833_5310067555706714_7398696405961425153_n 296929862_5310068185706651_187171931973088855_n 297005091_5310068265706643_7701545197917611564_n 297149565_5310068095706660_8029597575214706318_n 297353557_5310067912373345_2659271643508962001_n 297724631_5310068382373298_2434274902292719113_n 298241482_5310068689039934_3028199907250539912_n