Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (Фотогалерија) Голмански тренинг со младите фудбалски вардарови надежи
(Фотогалерија) Голмански тренинг со младите фудбалски вардарови надежи

(Фотогалерија) Голмански тренинг со младите фудбалски вардарови надежи

Младинската школа на ФК Вардар стартуваше со подготовки за новата натпреварувачка сезона. На теренот на Локомотива свој тренинг одржаа и младите вардарови голмани. Под водство на Драги Атанасовски-Мачки, беше одработен тренинг со Леонид Илиевски (2005), Никола Филевски (2005), Андреј Данстак (2006), Максим Краљевски (2006), Лука Јаневски (2007) и Калин Дихсон (2007).

 Погледнете фотогалерија од тренингот со младите голмани на ФК Вардар.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 296158298_114247048042412_1775675369891298969_n 296163808_114247321375718_3397228664449464813_n 296170570_114246748042442_7528937121477804649_n 296171162_114247018042415_5941770829531077558_n 296178165_114246798042437_5990728659640548774_n 296189440_114247574709026_8878055877074768792_n 296285307_114247198042397_1133785094885860521_n 296308383_114247588042358_3116348973291751620_n 296327575_114247454709038_4185978468215184243_n 296329981_114246918042425_6293362283617900253_n 296349844_114246814709102_6917589393384783843_n 296359129_114247248042392_7465898204008963963_n 296369317_114247494709034_826671023123300276_n 296438206_114247371375713_4889107478753607273_n 296439669_114246751375775_4409459446957596894_n 296482426_114247408042376_4488955745745547477_n 296526515_114246928042424_6717989880224193625_n 296609818_114246634709120_4667337950516546855_n 296684303_114246724709111_2376433680306913521_n 296711642_5308418382538298_644429392520555504_n 296762947_114247171375733_4906333002313358042_n 296804296_114246991375751_2505628973739659784_n 296874002_114247061375744_1870947937898797505_n 297089377_114247148042402_7424664275377833611_n 297106625_114246638042453_9008659517633021011_n 297241077_114247464709037_1070205438301405008_n