Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (Фотогалерија) Пионерските екипи на ФК Вардар продолжуваат со тренинзи
(Фотогалерија) Пионерските екипи на ФК Вардар продолжуваат со тренинзи

(Фотогалерија) Пионерските екипи на ФК Вардар продолжуваат со тренинзи

Пионерските екипи на ФК Вардар продолжуваат да се подготвуваат за новата натпреварувачка сезона. Генерацијата 2007 ќе дебитира сезонава во рамките на помладата пионерска Супер лига, додека генерацијата 2006 ќе се обиде да го повтори успехот од минатата сезона и да ја одбрани двојната круна.

Погледнете фотографии од тренингот на двете генерации, на теренот на Локомотива.

296928410_115283724605411_8232066628051252105_n 296936110_115283051272145_2317207385612492435_n 296946101_115283694605414_4018930215171747074_n 296960127_115283054605478_2557259390125843519_n 297158133_115283444605439_4719726154121426345_n 297166380_115283574605426_5007517030552365279_n 297171150_115283221272128_2846009971427813808_n 297263642_115283314605452_4890544447449659829_n 297266266_115283507938766_2006236885540214361_n 297423542_115283341272116_1690321349036878198_n 297440531_115282891272161_5242325651737568368_n 297565095_115283044605479_7850210965250891639_n 297575804_115283287938788_6314772339350636649_n 297640535_115283604605423_3274372555353129112_n 297837856_115283484605435_150820197362844069_n 297872661_115283664605417_318935964978734153_n 297904268_115282824605501_6656216130964469038_n 298097022_115283211272129_2023648940475600324_n 298256514_115283517938765_8161257725076605150_n 298532555_115283234605460_5158754503145797692_n 298660007_115283807938736_5224498679154671613_n 298694765_115282981272152_348573884214026024_n 298729260_115283301272120_1345549887219436293_n