Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (Фотогалерија) Шампионскиот трофеј во рацете на помладите пионери на ФК Вардар
(Фотогалерија) Шампионскиот трофеј во рацете на помладите пионери на ФК Вардар

(Фотогалерија) Шампионскиот трофеј во рацете на помладите пионери на ФК Вардар

Помладите пионери на ФК Вардар се Шампиони на Македонија за натпреварувачката 2021/22 сезона. Денес во Тетово, генерацијата 2006 го одигра последниот натпревар на кој гостуваше кај екипата на Ренова. Вардаровите надежи одиграа добар натпревар на кој забележаа триумф со резултат 1:3.

После завршување на натпреварот, им беше доделен пехарот за освоеното прво место. Погледнете галерија на фотографии.

1 2 4 5 6 7 8 9 10 284709726_10220290244867927_6131765123898787686_n 284790281_10220290253068132_6332782728198773534_n 284834840_10220290245507943_8919903276201593525_n 284855665_10220290264348414_4134366675615685264_n 284856449_10220290255748199_3182100094608881876_n 284868356_10220290256908228_1013768287659257787_n 284882898_10220290248548019_7317233547170823574_n 284892895_10220290244027906_1359589827659814694_n 284894094_10220290238427766_9063463018714763273_n 284907668_10220290259188285_2890195976453329774_n 284910534_10220290249548044_8328412838887353859_n 284924118_10220290267268487_5395313562442802817_n 284945913_10220290261748349_8912320886099839_n 284946299_10220290257988255_6181935898790539857_n 284952904_10220290217427241_3017771648001173499_n 284958176_10220290263708398_8459354224653457700_n 284978578_10220290259868302_2964885386768311634_n 284987978_10220290265508443_428765792823542159_n 285000482_10220290247147984_4740631845714497514_n 285002138_10220290215347189_3927154804359466909_n 285007458_10220290253468142_4003567883127436998_n 285045948_10220290242187860_4752862455516706632_n 285051471_10220290248028006_1688748545961877532_n 285052254_10220290261108333_2108933398580159920_n 285056030_10220290265228436_7354213891991962415_n 285059815_10220290244467917_3401729668923199715_n 285093855_10220290258708273_3738530363172869101_n 285124702_10220290263348389_95166165486610149_n 285208655_10220290254988180_6971684155825170939_n