Monday ,06 April 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Прв натпреварувачки ден на турнирот “Кул Куп„ за генерациите на ФК Вардар “2007„ и “2009„
(Фотогалерија) Прв натпреварувачки ден на турнирот “Кул Куп„ за генерациите на ФК Вардар “2007„ и “2009„

(Фотогалерија) Прв натпреварувачки ден на турнирот “Кул Куп„ за генерациите на ФК Вардар “2007„ и “2009„

На првиот натпреварувачки ден на меѓународниот турнир “Кул Куп„ , генерациите на ФК Вардар родени “2007„ и “2009„ година одиграа по два натпревари. Генерацијата “2007„ забележаа две победи, додека помладите родени “2009„ имаа половичен успех.

Погледнете ја фотогалеријата од првите натпревари на двете генерации.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31