Friday ,19 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Генерација 2006 под водство на Милан Коцески се подготвува за новата сезона
(Фотогалерија) Генерација 2006 под водство на Милан Коцески се подготвува за новата сезона

(Фотогалерија) Генерација 2006 под водство на Милан Коцески се подготвува за новата сезона

Денес, на теренот на Академијата на ФК Вардар, тренинг одржа генерацијата 2006 која е предводена од Милан Коцески. Новитет во оваа генерација е враќањето на Дарко Сековски, Стефан Коловски, Матеј Гаштаров и Кристијан Галевски, кои до месец септември ќе тренираат со Вардар, додека Давор Лефковски ќе остане во клубот. Коловски и Гаштаров, моментално се повредени, па не можат да се стават на располагање на тренерот Коцески, а единствен кој замина од клубот е Ангел Настевски, кој се пресели во екипата на Македонија Ѓ.П.

Нашиот медиум беше присутен на утринскиот тренинг, од кој ви носи фотогалерија.

0 1 117640817_2585771528400555_7422232935249204574_o 117642608_2585772428400465_4607464285058221399_o 117643270_2585771558400552_4656674021524764377_o 117645983_2585772415067133_3191881807113147924_o 117646272_2585771465067228_3936848715555390111_o 117648165_2585771768400531_7536724179811511589_o 117653066_2585773805066994_6813982518371764988_o 117653505_2585773525067022_998105546533970398_o 117655881_2585771221733919_3024831285434371540_o 117696346_2585773911733650_1556356592342821525_o 117702086_2585773465067028_1195049451556504838_o 117702851_2585771268400581_6831969713657765616_o 117703261_2585772425067132_2889037435861985395_o 117705371_2585771458400562_2755931056014009068_o 117709788_2585772418400466_305338097452750863_o 117715252_2585771168400591_6178299259560947898_o 117716682_2585772735067101_262926162793074893_o 117716927_2585773835066991_6042123270405912489_o 117717072_2585771948400513_86052618775208987_o 117718531_2585773788400329_5371299312138228391_o 117757821_2585773988400309_5380947017778641007_o 117758593_2585773735067001_4295357518876439001_o 117764171_2585773315067043_6560613282664695230_o 117771769_2585773405067034_4814889632902305346_o 117808556_2585772901733751_364137811938620028_o 117812315_2585771591733882_5158322708976870640_o 117835194_2585773605067014_5627331123107521219_o 117894237_2585773975066977_981869302589128746_o 117907005_2585771105067264_3286065184054608246_o 117939277_2585771101733931_523493300742054098_o 117945882_2585772441733797_2692300536359456034_o 117970875_2585772395067135_1373973839900245696_o 117999802_2585771928400515_200693489372512913_o 118001074_2585772898400418_502335068378071271_o 118005863_2585771091733932_8377468074277967651_o 118014906_2585773831733658_203272910488793539_o