Tuesday ,13 April 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Тренинг на генерација 2008 под водство на Миле Крстев
(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2008 под водство на Миле Крстев

(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2008 под водство на Миле Крстев

Генерацијата 2008 под водство на новиот тренер Миле Крстев одржаа тренинг на теренот на Академијата.  Се работи за старо-нов тренер на оваа генерација, со оглед дека Крстев и претходно работеше со оваа генерација во младинската школа на Вардар.

Нашиот медиум беше присутен на вчерашниот тренинг на оваа геенрација од кој ви носи фотогалерија

1 2 153349675_10219099374537446_8662093403433858045_o 153433392_10219099385657724_5297277301961612894_o 153506237_10219099390017833_5165820824967318133_o dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd153521749_10219099384417693_2875315510123580537_o 153547260_10219099375497470_6781873297371046527_o 153553324_10219099387737776_8015301762003269166_o 153573132_10219099395737976_2733815346683087090_o 153599003_10219099393737926_119997894854112496_o 153610155_10219099393897930_4255194500723824049_o 153630606_10219099386137736_2317355867424525957_o 153630606_10219099387657774_2344239912972231027_o 153654704_10219099384257689_6534136089993291891_o 153688070_10219099394937956_4801143804810420454_o 153737631_10219099375337466_5979746737931094167_o 153783683_10219099397338016_7710265190531797058_o 153955101_10219099384377692_6113448915007221642_o 153988911_10219099379137561_7809903664107822503_o 154075280_10219099396377992_4392747960414165822_o 154075285_10219099386057734_7830744696742959537_o 154362230_10219099386217738_8043824366706485303_o 154532555_10219099378337541_4180568941027301612_o 154552026_10219099378417543_8989401335561369223_o