Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Младите вардарци од генерација 2013/14 продолжуваат да напредуваат во фудбалската игра
(Фотогалерија) Младите вардарци од генерација 2013/14 продолжуваат да напредуваат во фудбалската игра

(Фотогалерија) Младите вардарци од генерација 2013/14 продолжуваат да напредуваат во фудбалската игра

Младите надежи на ФК Вардар од генерација 2013/14 продолжуваат со тренинзи на теренот на Академијата. Под водство на Филип Ивановски и Саше Милошевски, младите вардарци продолжуваат да се усовршуваат и да напредуваат во фудбалската игра.

Погледнете галерија на фотографии од тренингот на младите вардарови надежи.

175679755_3903304093049741_2161997833601469700_n 176255531_3903305906382893_7448274437132708200_n 176720366_3903301439716673_911761863236546732_n 178084268_3903304183049732_132604960027578842_n 178134676_3903304156383068_2360624655390213338_n 178490898_3903303426383141_8895709352677172708_n 178490898_3903306066382877_4742011768386296605_n 178536889_3903302923049858_2312803361998721659_n 178881832_3903304369716380_825794047342492539_n 179052186_3903305136382970_3810403675923348328_n 179117243_3903305826382901_8328510412625081948_n 179171780_3903304993049651_1205245070721395484_n 179186202_3903303273049823_1785092667347547924_n 179240253_3903301873049963_6306637911972597852_n 179244904_3903303139716503_5132574152310846735_n 179245171_3903303369716480_3087030430374438313_n 179397704_3903304849716332_7614178694129664940_n 179436058_3903303899716427_2104850456949935364_n 179504380_3903305736382910_1398840347226313123_n 179525502_3903303606383123_3614000731116738100_n 179533932_3903305576382926_3293680603246936824_n 179560514_3903304639716353_1450448407698531138_n 179596465_3903301596383324_262779243461612873_n 179596467_3903301563049994_3296731008859628976_n 179730739_3903303689716448_6917359215999527589_n 179804193_3903302979716519_8429736061409668012_n 179804193_3903305629716254_3503246627541822537_n 179874093_3903302033049947_473160036452772256_n 179922876_3903304529716364_5978900632594722375_n 179968826_3903305263049624_6127861423268832334_n 180550482_3903306116382872_3691188773671027161_n