Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) Две победи ФК Вардар против Грозданоски во гости
(ФОТО) Две победи  ФК Вардар против Грозданоски во гости

(ФОТО) Две победи ФК Вардар против Грозданоски во гости

Викендов, двете екипи на  Фудбалскиот клуб  Вардар генерација 2009 и 2008 година гостуваа во населбата Илинден, тие  ги совлада екипите на ФК Грозданоски во Регионалната лига.

f

f2 f3 f4 f5 f6 f7

*Повеќе фотографии достапи на Вардар фанс на следниот ЛИНК!