Monday ,26 September 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > (ФОТО) Зошто го сакам Скопје..?

(ФОТО) Зошто го сакам Скопје..?

67169420_553139161888492_9040443456958234624_n

Зошто го сакам Скопје..?

Го сакам Скопје затоа што е дом на ФК Вардар! Единствениот фудбалски клуб на светот кој од жал за својот срушен град додава црно во своите бои!

- Ете затоа го сакам Скопје и ФК Вардар!