Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Историја > (Фотогалерија) Низа интересни фотографии низ годините на ФК Вардар
(Фотогалерија) Низа интересни фотографии низ годините на ФК Вардар

(Фотогалерија) Низа интересни фотографии низ годините на ФК Вардар

Вардар фанс ви донесува неколку фотографии од постарите генерации кои некогаш го носеа со срце “црвено – црниот” дрес. На овие фотографии се познати лица кои некогаш работеле во нашиот клуб, потоа лица кои биле дел од стручниот штаб и секако играчите кои некогаш со голема успешност го носеа вардаровиот дрес. Уживајте!
baevski-vardarfans fkvardar-istorijat-treneri fkvardar-istorija-vardarfans fkvardar-vardarfans-ringov fkv-vardarfans istorija-fkvardar-milenko vandair-grozdanoski-vardarfans